Eettafel zwart onderstel

Onze eettafels zijn nooit hetzelfde en dat komt door het maatwerk, maar ook door alle verschillende onderstellen waar je uit kunt kiezen. De onderstellen zijn qua type, materiaal en ook qua kleur op veel manieren in te vullen zodat je echt een tafel krijgt die aansluit bij je wensen. We kunnen heel veel en met staal zijn de mogelijkheden qua gekleurde onderstellen eindeloos. Wil je een wit onderstel of juist een eettafel met zwart onderstel. Het kan allemaal bij Zwaartafelen.

Houten tafel zwart onderstel

Een gekleurd onderstel staat geweldig bij een houten tafel en het is helemaal afhankelijk van je smaak en stijl wat mooi staat bij jouw tafel. Zo staat bij rustiek eiken een zwart onderstel erg industrieel en geeft wit juist weer een veel lichter effect. We voorzien de onderstellen van een speciale poedercoating, daardoor ontstaat er voor ieder onderstel een specifieke kleur. Dit kan in elke gewenste ral-kleur wat het ook heel geschikt maakt voor een logo of andere creatieve uitspattingen. Kies je niet voor een specifieke kleur, maar wil je het onderstel in staal, dan behandelen we het onderstel met een transparante poedercoating.

Wij maken alles op maat

Hoe dan ook, we maken alles op maat en dus ook onze onderstellen. Door onze hoogwaardige poedercoating maakt het staal geen kans op oxideren en kun je met een gerust hart je kleding tegen het staal aan laten komen zonder roestvlekken op je kleding te krijgen. Voor meer informatie over onze ‘eettafel zwart onderstel’ kun je altijd terecht in onze showroom waar we je graag meer vertellen over de mogelijkheden. Ontvang je liever vooraf meer informatie over een ander model dat je op onze website hebt zien staan? Vraag dan via de offerteknop meer informatie aan.

Epoxy tafel

Zo, Max ook eindelijk een fatsoenlijke tafel!

| Laatste Nieuws | No Comments

Nieuwe epoxy-tafel voor eindbaas Max Afgelopen week hadden we de…

Picknicktafel

Make-over voor voetbalclub HSV de Zuidvogels

| Laatste Nieuws | No Comments

Stoere houten tafels met stalen frame HSV de Zuidvogels heeft…

Ronde houten tafel

Oerhollandse rond eiken tafel vindt zijn weg in Urban Jungle

| Laatste Nieuws | No Comments

Oerhollandse rond eiken tafel meets Urban Jungle Dat een rond…