Lange eettafel

Een zware lange eettafel produceren is waar je ons ‘s nachts voor wakker kunt maken, dus als je op zoek bent naar lange tafel op maat dan spreken we over dezelfde tafel! Zelfs de langste tafels zijn ons niet gek genoeg, hoe langer en zwaarder hoe beter. Onze tafels worden gemaakt van massief rustiek eiken, oud eiken, notenhout en suarhout. Bij massief rustiek eiken is de maximale lengte 4 meter uit een geheel. Wil je een langere tafel dan is dat geen probleem. Dan verlijmen we de planken kops en is bijna onzichtbaar. Een andere mogelijkheid is om twee losse tafels te maken die je tegen elkaar kan schuiven of juist uit elkaar kunt halen zodat je flexibel met de ruimte bent. Bij saurhout is de maximale lengte ongeveer 7 meter!

Lange eettafel hout

Een ‘lange eettafel hout’ kunnen we op verschillende manieren maken. Met of zonder een boomstamrand, en met een subtiel onderstel of juist een hele opvallende eyecatcher als onderstel. Heb je een grote woonkeuken of andere grote ruimte die opgevuld mag worden dan staat een lange eettafel daar geweldig in. Onze ‘lange eettafel hout’ staat ook prachtig in een restaurant of hotel en is ideaal voor grote groepen mensen. Thuis, in een restaurant, maar ook als vergadertafel is de lange tafel een populaire keuze. Rechthoekig of juist ovaal, wij bouwen het allemaal. We hebben zelfs verschillende opties die vergaderen nog leuker maken zoals mooi weggewerkte stekkerdozen in de tafels. Informeer gerust naar demogelijkheden.

Kom langs in onze showroom

Ben je nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden die er zijn dan zijn wij ook nieuwsgierig naar jou. Kom gezellig langs in onze showroom, dan laten we je van alles zien en meer. Heb je iets gevonden op onze website waar je enthousiast over bent dan ontvang je via de offerteknop meer informatie.

Talkshow Beau

Zwaartafelen bij Beau!

| Laatste Nieuws | No Comments
Nieuwe tafel voor Beau! Het had wat voeten in de...
Epoxy tafel

Zo, Max ook eindelijk een fatsoenlijke tafel!

| Laatste Nieuws | No Comments

Nieuwe epoxy-tafel voor eindbaas Max Afgelopen week hadden we de…

Picknicktafel

Make-over voor voetbalclub HSV de Zuidvogels

| Laatste Nieuws | No Comments

Stoere houten tafels met stalen frame HSV de Zuidvogels heeft…