Industriële tafel

De industriële tafel is terug van weggeweest en mag weer gezien worden. Betonnen vloeren, zwart stalen deurpartijen, industriële lampen, gecombineerd met voldoende planten maken het een huis helemaal af. Heb je zo’n inrichting en wil je deze een groot plezier doen dan mag een industriële tafel van Zwaartafelen eigenlijk niet ontbreken. Met onze rustiek eiken tafelbladen en de verschillende onderstellen heb je veel mogelijkheden om je industriële interieur te verlengen of uit te breiden. Wij maken al onze tafels op maat en naar wens, maar als je zelf een goed idee hebt dan denken we graag met je mee!

Industriële tafel op maat

De eettafel is nog altijd de meest gevraagde industriële tafel op maat, maar voor kantoor en restaurant hebben we ook al een aantal robuuste industriële tafels op maat mogen maken. Eigenlijk is van elke tafel wel een industriële tafel te maken en dat komt met name door het stalen onderstel. Hierbij kun je denken aan een grote boomstamtafel met een stalen X als onderstel of bijvoorbeeld een ovale tafel met een stalen kruispoot on-evenwijdig. De mogelijkheden zijn eindeloos voor een industrieel interieur. Staal gecombineerd met een oud eiken tafelblad in plaats van rustiek eiken geeft ook een hele stoere combinatie en past naadloos in een ieder interieur.

Kom gezellig langs in onze showroom

Heb je interesse in een op maat gemaakte tafel? Kom dan gezellig langs in onze showroom zodat we de mogelijkheden met je kunnen bespreken. Mocht je zelf ideeën hebben dan zijn ze uiteraard van harte welkom. Mocht je een specifieke tafel op onze website zien waar je in geïnteresseerd bent, vraag dan meer info op via de offerteknop.

Talkshow Beau

Zwaartafelen bij Beau!

| Laatste Nieuws | No Comments
Nieuwe tafel voor Beau! Het had wat voeten in de...
Epoxy tafel

Zo, Max ook eindelijk een fatsoenlijke tafel!

| Laatste Nieuws | No Comments

Nieuwe epoxy-tafel voor eindbaas Max Afgelopen week hadden we de…

Picknicktafel

Make-over voor voetbalclub HSV de Zuidvogels

| Laatste Nieuws | No Comments

Stoere houten tafels met stalen frame HSV de Zuidvogels heeft…