Horecatafels op maat

Meterslange boomstamtafels voor een sfeervol diner in je restaurant, een ronde tafel voor je stamgasten of die ene te gekke eyecatcher zoals een hoge tafel op maat. Bij Zwaartafelen maken we unieke horecatafels met de grootste zorg. Wij hebben al veel restaurants en hotels blij mogen maken met een origineel ontwerp. De meest creatieve ideeën komen vaak tot stand in een restaurant of hotel. Waar wij je normaal gesproken altijd van harte uitnodigen in onze showroom, komen we in zulke gevallen graag even bij je op bezoek om te kijken naar de mogelijkheden. Op deze manier kunnen we de ruimte even bekijken en brengen we jouw wensen in kaart. Vervolgens combineren we onze krachten om tot een bijzondere horeca-inrichting of horecatafels te komen.

Horeca inrichting

We hebben al een aantal succesvolle projecten mogen afsluiten voor de horeca. Voor de Coffee Company hebben we een massief oud eiken tafel mogen bouwen met een strook koffiebonen in het midden, overgoten met een dikke laag Epoxyhars. Voor Hotel & Restaurant de KASerne in Den Bosch hebben we een voormalig kazerne mogen aankleden met onze op maat gemaakt tafels inclusief stoelen. Daarnaast hebben we ook de industriële verlichting verzorgd. Prachtige eikenhouten barbladen met of zonder boomstamrand zijn voor ons geen enkel probleem. Van een volledige horeca-inrichting of horeca-interieur tot een stamtafel voor in een restaurant, wij zijn er voor iedereen.

Kwaliteit, aandacht, ambacht

In een decor van onze horecatafels op maat kun je jouw horeca-interieur de uitstraling geven die het verdient. Van industrieel tot Scandinavisch, maar ook health, natuur en luxe zijn kernwaarden waar we raad mee weten. Neem contact op voor een afspraak, kom gezellig langs in onze showroom of vraag een offerte aan via de offerteknop.

Houtem tafel met zwart stalen frame

Tafel Pim in het zwart

| Laatste Nieuws | No Comments

Fotoshoot gehad in een schitterend ingerichte woning! De fotoshoot draaide…

Veragdertafel KNVB

Een-tweetje met de KNVB

| Laatste Nieuws | No Comments

Voor de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond kregen wij een een hele…

Houten kantoortafels met stalen frame

Prachtig kantoor met massief eiken tafels ingericht!

| Laatste Nieuws | No Comments

Wij hebben een schitterend kantoor mogen inrichten met onze massief…