Hardhouten tafelblad

Wij maken ons hard voor de hardhouten tafel op maat. Dan weet je in ieder geval zeker dat je over tien jaar nog steeds een kwaliteitstafel hebt waar je dagelijks van kunt genieten. Ga je voor een hardhouten tafel van Zwaartafelen dan bouwen we hem zodat je er een leven lang plezier van hebt. Dat geldt voor alle tafels die we bouwen van hardhout. We maken verschillende tafelbladen op maat zoals een hardhouten tafelblad van rustiek eiken, oud eiken, suarhout en notenhout. Onze buitentafels worden voornamelijk gemaakt van bilingahout, een onverwoestbare houtsoort die buiten altijd overleeft.

Hardhouten tafel

Onze hardhouten tafels geven we altijd de hoogste mate van kwaliteit mee omdat we je een tafel gunnen waar je tientallen jaren plezier van hebt. Dat betekent dat we het rustiek eiken altijd eerst terug drogen naar een vochtpercentage van 12% en dan pas beginnen met het bouwen van het hardhouten tafelblad. Daarnaast maken we gebruik van Europees rustiek eiken. Het oud eiken komt voornamelijk uit oude treinwagons en oude woningen. Ons suarhout is hoogwaardig hardhout uit Indonesië en voldoet aan strenge criteria zodat je er maximaal van kunt genieten.

Hardhouten eettafel

Als je interesse hebt in een hardhouten eettafel dan ben je bij ons aan het juiste adres! Kom gezellig langs in onze showroom voor meer informatie of vraag een offerte aan via de offerteknop als je een mooie hardhouten eettafel hebt gezien. Heb je zelf ideeën, dan denken we graag met je mee voor een ontwerp of andere mogelijkheden. Leuk om je binnenkort te zien!

Talkshow Beau

Zwaartafelen bij Beau!

| Laatste Nieuws | No Comments
Nieuwe tafel voor Beau! Het had wat voeten in de...
Epoxy tafel

Zo, Max ook eindelijk een fatsoenlijke tafel!

| Laatste Nieuws | No Comments

Nieuwe epoxy-tafel voor eindbaas Max Afgelopen week hadden we de…

Picknicktafel

Make-over voor voetbalclub HSV de Zuidvogels

| Laatste Nieuws | No Comments

Stoere houten tafels met stalen frame HSV de Zuidvogels heeft…