Algemene Voorwaarden Zwaartafelen

Algemene voorwaarden

Door de door u gekozen artikelen bij Zwaartafelen v.o.f. te bestellen geeft u te kennen dat u met deze algemene voorwaarden akkoord gaat. De algemene voorwaarden van Zwaartafelen v.o.f. vindt u hieronder.

1. PRIJZEN

We maken en importeren de meubels zelf, er is geen tussenhandel en kunnen we alles scherp prijzen.Voor de gevolgen van eventuele typefouten kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Zwaartafelen v.o.f. behoudt zich het recht eventueel prijzen te wijzigen.

2. BETALING

Zodra u getekend heeft voor de opdracht sturen wij via de email een officiële opdrachtbevestiging. Deze dient u goed door te nemen en eventuele aanpassingen of correcties tevens via de email aan ons kenbaar te maken. Als u akkoord bent met de opdrachtbevestiging dient u de afgesproken 30% aan te betalen.Zodra de aanbetaling in goede orde is ontvangen, gaat de productie van start.

Betaling d.m.v. contante betaling bij aflevering Zwaartafelen bezorgt door heel Nederland bij u thuis (m.u.v. De Waddeneilanden). U krijgt bericht van ons wanneer het product bij u wordt thuisbezorgd.  Hiervoor wordt met u een afspraak gemaakt wanneer het u uitkomt.

Als u voor contante betaling kiest betaalt u bij ontvangst contant (per pin is nog niet mogelijk) aan de chauffeur.

Betaling bij afhalen van de artikelen.U betaalt de producten wanneer u ze bij ons komt afhalen, dit kan alleen contant en per pin.

Wanneer de artikelen gereed zijn neemt Zwaartafelen v.o.f. telefonisch contact met u op om een afhaal afspraak te maken. Voor meer informatie over de adresgegevens klikt u op contact.

3. LEVERTIJDEN

De Levertijden van artikelen worden hieronder vermeld. Dit zijn altijd levertijden bij benadering. Hieronder treft u richtlijnen van de levertijden. U kunt contact opnemen met Zwaartafelen v.o.f.  om zich te laten informeren over de levertijden van het bestelde product.

* Meubels op maat gemaakt – 6 2 weken

* Uit voorraad – direct leverbaar

4. ANNULERINGEN

De levering van het product dient 90 werkdagen na uw bestelling plaats te vinden. Wanneer dit niet gebeurt kunt u de koop ongedaan maken. Dit geldt niet als Zwaartafelen v.o.f. met u een andere levertijd overeen komt.

Na toezending van uw bestelling c.q. goederen is annulering niet meer mogelijk.

5. ZICHTTERMIJN

Let op, dit geldt alleen voor aanschaf via internet.Vanaf ontvangstdatum van uw bestelling heeft u het bestelde product 7 dagen op zicht. Binnen deze termijn heeft u de mogelijkheid de koop te ontbinden. Maakt u geen gebruik van deze mogelijkheid, dan is de koop 7 dagen na ontvangst van uw goederen definitief. Voor het retourneren van de producten bent u zelf verantwoordelijk voor het transport en de daarbij behorende kosten. Bij uitblijven van een verzoek van koper tot terugname van de goederen binnen voorgenoemde zichttermijn beschouwt Zwaartafelen v.o.f. de koop als definitief.

6. BEZORGEN

– Bezorgen

Zwaartafelen v.o.f.  bezorgd door heel Nederland bij u thuis (m.u.v. De Waddeneilanden). Wanneer de producten van uw bestelling gereed zijn of bij ons zijn afgeleverd, neemt een van onze medewerkers telefonisch contact met u op om een bezorgafspraak te maken.

Wanneer er onjuistheden staan vermeld in de door Zwaartafelen v.o.f. vermelde gegevens aan u, dienen deze z.s.m. aan Zwaartafelen v.o.f. gemeld te worden.

Uw producten worden thuisbezorgd of u kunt ze ophalen bij  Zwaartafelen v.o.f. Deze gegevens kunt u terugvinden op uw orderbevestiging welke u per e-mail ontvangt, of u klikt op contact.

Wanneer de klant de afspraak voor levering niet na komt, zullen de extra kosten die Zwaartafelen v.o.f. moet maken  doorberekent worden naar de klant.

Levering op afspraak geschiedt in onderling overleg met Zwaartafelen v.o.f. Op zon- en feestdagen kan niet worden geleverd.

7. GARANTIEVOORWAARDEN

De productgarantie is standaard 1 jaar.

Deze garantie is alleen van toepassing voor schade of gebreken die ontstaan zijn door materiaal- of productiefouten.

Houdt er rekening mee dat hout, in dit geval Europees eiken, altijd zal blijven werken.Voor eventuele toekomstige werkingen is Zwaartafelen v.o.f. niet verantwoordelijk.Ons hout wordt direct vanuit de droogkamer aangeleverd door onze houtleverancier met een vochtpercentage van 8 tot 10%.

Normale slijtage valt niet onder deze garantie. De afnemer is verplicht zich als een goed afnemer te gedragen, waaronder bijvoorbeeld wordt verstaan dat de zaak goed en afdoende wordt onderhouden en oordeelkundig wordt behandeld.

Bij verkeerd gebruik zichtbare vervuiling, vochtproblemen of beschadiging vervallen de garantie aanspraken.

Klachten op producten dienen direct na constatering daarvan te worden gemeld.

Afwijkingen aan het geleverde betreffende kleur, slijtvastheid, structuur en dergelijke, welke uit technisch oogpunt aanvaardbaar zijn volgens geldende, gebruikelijke normen, dan wel handelsgebruik, kunnen het recht op garantie en/of schadevergoeding beperken of uitsluiten.

8. PRIVACY

Uw persoonsgegevens zijn bij het doen van uw bestelling opgenomen in het klantenbestand van Zwaartafelen v.o.f.Wij gebruiken uw persoonsgegevens voor het uitvoeren van de overeenkomst. U heeft ten alle tijden  recht op inzage in uw gegevens en verbetering van deze gegevens.

9. ADRESWIJZIGINGEN

Wanneer u van huisadres verandert door verhuizing, dient u Zwaartafelen v.o.f. hiervan op de hoogte te stellen.Zolang Zwaartafelen v.o.f. geen verhuisbericht heeft ontvangen, wordt u geacht woonachtig te zijn op het laatst bij Zwaartafelen v.o.f. bekende adres. Daardoor blijft u automatisch aansprakelijk voor de door u bestelde artikelen die op het oude adres worden afgeleverd. Door het plaatsen van een bestelling, geeft u toestemming  aan Zwaartafelen .v.o.f. om – ter controle – uw gegevens op te vragen bij de gemeentelijke bevolkingsregistratie.

10. AUTEURSRECHTEN

Alle auteursrechten en fotomaterialen welke gebruikt in deze website komen alle toe aan Zwaartafelen v.o.f. Het zonder toestemming van Zwaartafelen v.o.f. of  gebruiken van de inhoud van deze website is niet mogelijk.Hiertegen zullen zonodig juridische stappen worden ondernomen.

11. KLEURGEBRUIK

Op het scherm kunnen de afgebeelde kleuren afwijken van de werkelijkheid. De kleurechtheid van de producten op de website zijn afhankelijk van de instellingen van uw monitor en grafische kaart. Er zijn daarom geen rechten te ontlenen aan de weergegeven kleuren in de website.

12. EIGEN ONTWERP

Indien u dit wenst kunt u een eigen ontwerp maken van een meubelstuk, u kunt dan bij ons langskomen om samen een ontwerp te maken of u stuurt ons een tekening van uw ontwerp via e-mail of per post.

Voor de afmetingen en ontwerp van een meubelstuk  bent u zelf verantwoordelijk, als na productie van het meubelstuk de afmetingen en ontwerp volgens uw tekening zijn geproduceerd kunt u hier verder geen rechten meer aan ontlenen, u bent dan verplicht het meubelstuk af te nemen en te betalen.